JM Services - шаблон joomla Создание сайтов

Compania noastră, Biroul de Traduceri “DP Imobil Lux” SRL, precum și site-ul nostru Traduceri.md Vă oferă, clienților noștri, servicii profesionale de traduceri și interpretariat din/în majoritatea limbilor de circulație internațională. Executăm traduceri autorizate la nivel național, internațional pentru persoane fizice și juridice. O echipă de traducători talentați și competenți, cu o vastă experiență în domeniu și autorizaţi de Ministerul Justiţiei a Republicii Moldova, au grijă ca traducerile Dvs. să fie recunoscute prin calitate înaltă, fiind executate cu acuratețe și la timp.

Venind în întîmpinarea solicitărilor Dvs. și prețuind timpul personal al Dvs., la cerere oferim servicii conexe activității profesionale de traduceri, precum autentificarea notarială a actelor în cadrul biroului de traduceri, legalizare și apostilă internațională.

De la înființarea biroului nostru de traduceri în anul 1999 și pînă în prezent, noi, echipa de profesioniști, datorită experienței acumulate, zilnic demonstrăm prin munca noastră – competență, calitate și grijă de numeroșii noștri clienți, economisind timpul și resursele dumneavoastră, bazîndu-ne pe o filozofie simplă și clară: “Rapid, calitativ, accesibil!”